Jogi nyilatkozat

 

Felelősségi nyilatkozat
A honlapot a dr Lajer Erika Ügyvédi Iroda (a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja, nyilvántartási szám 14481) üzemelteti az Ügyvédi Törvény és a vonatkozó kamarai szabályzatok előírásai szerint. A szabályzatok - az ügyfelek jogaira vonatkozó tájékoztatással együtt - a www.magyarugyvedikamara.hu weboldalon találhatók.
A honlapon található információk semmilyen esetben nem minősülnek jogi vagy egyéb szakmai tanácsnak. Amennyiben tanácsra van szüksége konkrét jogi problémával kapcsolatban, vagy a honlapon közölt információkról szeretne további tájékoztatást kapni, kérem, lépjen velem kapcsolatba.
Mindent megteszek azért, hogy a honlap tartalma pontos, teljes körű és naprakész legyen. Mindamellett nem vállalok felelősséget az oldalaimon megjelent információk teljességéért, pontosságáért, időszerűségéért vagy a felhasználásuk kapcsán fellépő következményekért. Nem vállalok továbbá semmilyen felelősséget a honlap használatából vagy a megjelent információkra való hagyatkozásból eredő esetleges kárért.

Szerzői jogvédelmi nyilatkozat
A honlap tartalma szerzői jogi védelem hatálya alá tartozik, beleértve az adatbázisjogokat és egyéb vonatkozó jogokat. Minden jog fenntartva. A honlapon található anyagok jogosulatlan felhasználása a hatályos szerzői jogi jogszabályokkal ellentétes lehet. Ez a honlap sem egészben, sem részben nem reprodukálható (mechanikus vagy elektronikus úton), kivéve a személyes, nem kereskedelmi célú felhasználást, illetve a dr Lajer Erika Ügyvédi Irodára vonatkozó adatok tájékozódás céljából történő megtekintését. Ha a honlapról a fent említett célból adatokat tölt le,minden példánynak tartalmaznia kell az eredetiben szereplő szerzői jogi és egyéb tulajdonjogra vonatkozó nyilatkozatokat.
A jelen honlap bármely részének módosítása, terjesztése, nyilvános bemutatása, más szellemi alkotásba, kiadványba vagy honlapba történő beépítése vagy egyéb, az információk visszakereshetőségét lehetővé tevő elektronikus rendszerben történő tárolása bármilyen okból tilos.